ElectricGroup

Noutati

Etapa 2 a campionatului romanesc Dunlop Romanian SuperBike s-a desfasurat pe modernul circuit slovac Slovakiaring, care anul acesta a primit pilotii si echipele cu noi surprize placute, demonstrand din nou dorinta de afirmare in elita circuitelor europene. Weekendul 13-15 mai a fost unul al extremelor meteorologice, trecandu-se la 25 grade si soare vineri la 14 grade si ploaie torentiala duminica.

Team33Cluj a facut deplasarea la aceasta etapa insotita de mai multi sustinatori si chiar echipa tehnica extinsa, atmosfera fiind una extrem de profi si de relaxata pe tot parcursul etapei.

Zoli, Victor si Emi au inceput weekendul cu prudenta, timpii din calificari fiind sub asteptari avand in vedere evolutiile anterioare pe acest circuit. Sambata echipa a participat si in cadrul cursei de anduranta de 3 ore unde l-a avut ca si invitat special pe Ionut Mistode care a alergat 8 tururi pentru a testa startul din alergare si setari la motocicleta in vederea participarii la urmatoarea etapa din campionatul mondial de anduranta. Din pacate, dupa 1 ora si 15 minute, cursa a fost intrerupta din cauza ploii, rezultatul din acel moment clasand echipa pe locul 19 la general din cele 48 de echipe inscrise si pe locul 1 in clasamentul romanesc.

Cursa SBK 1000 planificata duminica, in care au participat toti trei pilotii echipei, a fost una extrem de dificila din punct de vedere al alegerii cauciucurilor potrivite. Ploaia s-a oprit cu o ora inainte de inceperea cursei, dar asfaltul era inca ud. Pe parcursul celor 10 tururi, trasele s-au uscat, pilotii care au optat pentru pneuri intermediare fiind favorizati in fata celor cu gume de ploaie. Din pacate, toti trei pilotii Team33Cluj au ales varianta gumelor pentru asfalt ud, ceea ce a ajutat in primele tururi dar apoi i-a incetinit fata de adversarii directi care au mers pe intermediare. Totusi, ajutati si de conjunctura neparticiparii unui numar considerabil de piloti inscrisi initial pe grila, Zoli si Victor au reusit performanta de a termina cursa pe locurile 4, respectiv 5 in clasamentul romanesc, ceea ce le-a conferit un numar consistent de puncte in clasamentul general al campionatului. Emi a abandonat cursa din motive de siguranta, desi se afla pe pozitia 6.

Urmatoarea etapa RoSBK se va desfasura pe circuitul maghiar Hungaroring in perioada 24-26 iunie. Team33Cluj va fi acolo in formula completa, impreuna cu Bogdan Popovici care spera in rezolvarea problemelor legate de prepararea materialului de concurs.

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download