Produse

Compania noastră oferă o gamă completă de materiale electrice pentru toate tipurile de aplicaţii:

  1. Distribuţie şi transport de energie electrică: întrerupătoare automate, separatoare, contactoare, relee, siguranţe, transformatoare, conectică, tablouri de distribuţie, aparataj de joasă tensiune.
  2. Instrumentaţie de proces şi automatizări: automate programabile, protecţii digitale, senzori. Acţionări electrice: motoare de joasă şi medie tensiune, de curent continuu şi alternativ, convertizoare electronice de frecvenţă şi redresoare comandate. Sisteme de îmbunătăţire a calităţii energiei electrice: baterii locale fixe şi automate de compensare a factorului de putere, filtre active şi pasive.
  3. Echipamente de putere: grupuri electrogene, celule de medie tensiune, transformatori de medie tensiune standard sau pentru aplicaţii speciale, contactori şi întreruptori în vid.
  4. Iluminat tehnic şi ambiental pentru: sectorul industrial, construcţii civile, hoteluri, restaurante, drumuri sau spaţii publice, corpuri pentru iluminatul perimetral şi construcţii rezidenţiale.

Cablurile de medie sau joasă tensiune şi conductorii comercializaţi pot fi utilizaţi pentru orice fel de aplicaţii: de la transportul energiei, transmisie de date, instalaţii electrice până la sistem de alarmă, atât pentru aplicaţii speciale de semnalizare şi comandă cât şi pentru medii grele.

În gama noastră de materiale se găsesc toate accesoriile necesare instalaţiilor electrice: jgheaburi şi tuburi de metal şi PVC, console, elemente de fixare, sisteme de pământare şi paratrăznet, corpuri de iluminat tehnice, industriale şi ambientale.
Sortimentul variat ajută la alegerea soluţiei optime pentru realizarea oricărui proiect.

Pentru distribuţia energiei electrice, acţionărilor de turaţie variabilă şi automatizărilor se livrează echipamente de la producători europeni consacraţi.

În sprijinul clienţilor noştri venim cu servicii de asistenţă tehnică şi logistică.

Prin diversitatea producătorilor pe care îi reprezentăm şi a personalului specializat şi a logisticii de care dispunem ne adresăm tuturor constructorilor, antreprenorilor, arhitecţilor şi proiectanţilor în domeniul iluminatului ambiental de interior şi exterior şi al iluminatului industrial. Asigurăm materiale şi echipamente electrice pentru toate tipurile de iluminat: industrial, civil sau public.

Venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o gamă completă de echipamente, de la transformatoare de distribuţie de medie tensiune, celule de distribuţie de medie tensiune, întrerupătoare, contactoare şi protecţii până la posturi de transformare în anvelopă de beton.

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download