Transformatori de tensiune

(click pe poze pentru a mari)

210 Transf De Tensiune201 Transformatori De Tensiune Siemens366 Transformator De Tensiune Moeller354 Transformator De Tensiune Moeller367 Transformator De Tensiune Moeller200 Transformatori De Tensiune Siemens204 Transformatori De Tensiune Siemens355 Transformator De Tensiune Moeller368 Transformator De Tensiune Moeller76 Transformatori Joasa Tensiune Schrack

Transformatorul este un aparat static cu două sau mai multe înfăşurări, care, prin inducţie magnetică, transformă un sistem de curent şi tensiune alternativă într-un alt sistem uzual de curent şi tensiune, de obicei la valori diferite şi la aceeaşi frecvenţă, în scopul transmiterii şi distribuţiei cu pierderi minime de energie electrică în curent alternativ.

Transformatoarele de tensiune  sunt utilizate pentru transformarea valorii de tensiune primare într-o tensiune secundară, cerută de standarde. Aceste tensiuni sunt corespunzătoare pentru echipamentele de măsură şi protecţie.

Transformatoarele sunt folosite în sistemul de măsură din staţiile electrice şi pentru măsurări uzuale şi protecţii din reţelele trifazate ale instalaţiilor interioare. Ele se folosesc în celulele de comutare sau în cabinele de comutare din staţii, unde aceste tipuri de transformatoare sunt potrivite sau aplicabile.

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download