Convertizoare de frecventa

(click pe poze pentru a mari)

38 Convertizoare De Frecventa Siemens353 Convertizor De Frecventa Moeller36 Convertizoare De Frecventa Siemens350 Convertizor De Frecventa Moeller17 Convertizor Pt Relee Si Contactori Siemens37 Convertizoare De Frecventa Siemens120 Convertizoare De Frecventa Moeller296 Convertizoare De Frecventa Moeller35 Convertizoare De Frecventa Siemens352 Convertizor De Frecventa Moeller124 Convertizoare De Frecventa Moeller351 Convertizor De Frecventa Moeller273 Convertizoare De Frecventa Moeller

Un sistem complet şi coerent de automatizare înseamnă că automatele programabile şi acţionările electrice se potrivesc perfect. Într-un astfel de sistem, convertizoarele de frecvenţă constituie o interfaţă ideală către motoarele trifazate.

Indiferent dacă sunt integrate într-un sistem sau sunt utilizate ca dispozitive individuale, acestora le revine sarcina decisivă de a converti datele şi comenzile în secvenţe corespunzătoare de funcţionare a motorului acţionat.

Interacţiunea dintre electronică şi mecanică este hotărâtoare pentru calitatea acţionării. Convertizoarele de frecvenţă sunt echipate cu funcţiile necesare într-un design compact şi sunt disponibile în diverse configuraţii care acoperă, practic, majoritatea aplicaţiilor de putere de la 0,18 kW la 132 kW.

Convertizoarele sunt agrementate conform standardelor internaţionale, ceea ce face posibilă utilizarea lor în întreaga lume.

Aplicaţii:
- Motoare în industrie
- Ventilatoare
- Pompe
- Controlul porţilor de acces
- Manipularea materialelor
- Benzi transportoare

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download