Intrerupatoare

(click pe poze pentru a mari)

388 Intreruptor Automat Mt Moeller258 Intreruptor Mt Siemens74 Intreruptoare In Vid Medie Tensiune Moeller250 Intreruptor Cu Separator Mt Siemens81  Intrerupatoare In Aer Schrack254 Intreruptor Mt Siemens256 Intreruptor Mt Siemens255 Intreruptor Mt Siemens257 Intreruptor Mt Siemens252 Intreruptor Mt Siemens253 Intreruptor Mt Siemens387 Intreruptor Automat Mt Moeller

Întrerupătoarele automate (reanclanşatoarele) şi separatoarele de sarcină montate pe stâlp sunt echipamente de comutaţie inteligente, formate din întreruptor automat (reanclanşator) sau separator de sarcină şi cutie de comandă şi protecţie montată la baza stâlpului.

Ansamblul oferă avantaje evidente legate de continuitatea în funcţionare şi siguranţă în exploatare a reţelelor de medie tensiune.

Întrerupătoarele se utilizează pentru echiparea celulelor de medie tensiune din staţii de distribuţie şi transformare.

Întrerupătoare de putere sunt de mai multe tipuri:
- cu declanşare termică şi magnetică pentru protecţia instalaţiilor şi reţelelor electrice
- cu fixare pe şină sau kituri
- la mâner se pot recunoaşte cele trei stări de funcţionare: "ON”, "OFF” şi "declanşat”
- clemele cadru pentru racordul cablurilor din cupru sunt standard
- se livrează clemele cadru pentru racordul cablurilor din aluminiu
- tasta mecanică de verificare

Întreruptoarele limitatoare au putere de rupere intre 25-60 kA pana la 100 kA, iar domeniul de reglaj al curenţilor nominali este între 16 şi 1250 A. Ca accesorii se pot livra contacte auxiliare, declanşatoare de deschidere, manete de acţionare, motoare de acţionare.

Ca variante constructive pot fi fixe sau debroşabile, cu legături faţă sau spate, inclusiv în construcţie tip inversor automat sau manual de sursă, cele mai folosite fiind cele cu cuva de stingere a arcului electric în Sf6, dar nu trebuie omise nici cele în vid.

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download