Separatoare

(click pe poze pentru a mari)

260 Separator Mt Siemens317 Separator Cu Fuzibili Moeller313 Separator Cu Fuzibili Moeller312 Separator Cu Fuzibili Moeller315 Separator Cu Fuzibili Moeller314 Separator De Sarcinai Moeller259 Separator Mt Siemens316 Separator Cu Fuzibili Moeller

Întrerupătoarele automate (reanclanşatoarele) şi separatoarele de sarcină montate pe stâlp sunt echipamente de comutaţie inteligente, formate din întreruptor automat (reanclanşator) sau separator de sarcină şi cutie de comandă şi protecţie montată la baza stâlpului. Ansamblul oferă avantaje evidente legate de continuitatea în funcţionare şi siguranţă în exploatare a reţelelor de medie tensiune.

Separatoarele sunt destinate să se monteze şi să funcţioneze în instalaţii de medie tensiune. Separatoarele trifazate sunt mecanisme clasice de exterior pentru separare, folosite în reţelele de medie tensiune, pentru întreruperea acestora, şi conferă o funcţionare sigură a reţelei. Pot fi utilizate în medii cu restricţii ecologice severe. Calea de curent este alcătuită din cuţitele paralele de contact, sistemul de contact cu arcuri şi suporţii contactelor cu borne. Ultimul sistem se montează pe izolatorii de susţinere fabricaţi din material compozit.

Întreg sistemul este apoi montat pe un cadru de oţel, comun celor trei faze ale separatorului. Rezistenţa la coroziuni a sistemului şi la condiţiile de mediu este garantată de părţile conductoare realizate dintr-un aliaj de cupru şi argint, de arcurile şi materialele de contact inoxidabile, ce fac parte din calea de curent şi de galvanizarea cadrelor din oţel şi a componentelor mecanismului de acţionare. Separatoarele pot fi montate în poziţie atât orizontală cât şi verticală.

Separatoarele de sarcină cu siguranţe fuzibile prezintă siguranţă în exploatare, deschidere posibilă în sarcină, scoaterea de sub tensiune completă prin separarea simultană a circuitului în amonte şi în aval asigurând o separare vizibilă a circuitelor. Sunt construite pentru siguranţe fuzibile din grupa 1, 2 şi 3.

Noua generaţie de separatoare de sarcină prezintă următoarele avantaje :
- protecţie totală împotriva atingerilor accidentale ale părţilor aflate sub tensiune
- facilităţi suplimentare care permit utilizarea într-o gamă mult mai largă de aplicaţii, montare şi manevrare mult simplificată
- performanţe electrice şi mecanice superioare
- suportul separatoarelor este realizat din poliester cu întârziere la propagarea flăcării.

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download