Bare

(click pe poze pentru a mari)

230 Bare Obo224 Bare Obo395 Bare Capsulate Rittal227 Bare Accesorii Obo229 Bare Obo370 Bare Capsulate Moeller371 Bare Capsulate Moeller225 Bare Obo396 Bare Capsulate Rittal106  Sisteme De Bare Colectoare Schrack397 Bare Capsulate Rittal379 Bare Capsulate Moeller369 Bare Capsulate Moeller223 Bare Obo394 Bare Capsulate Rittal228 Bare Accesorii Obo109  Sisteme De Bare Colectoare Schrack108  Sisteme De Bare Colectoare Schrack226 Bare Obo107  Sisteme De Bare Colectoare Schrack284 Bare Capsulate Moeller

Sistemele de bare de distribuţie până la 6300 A, sunt destinate distribuţiei energiei electrice de joasă tensiune. Toate aplicaţiile din domeniul tehnicii construcţiilor (clădiri administrative sau de birouri, centre comerciale, hoteluri, aeroporturi, complexe expoziţionale) necesită instalaţii de distribuţie a energiei electrice. Sistemele de bare de distribuţie contribuie la creşterea siguranţei şi a flexibilităţii acestor instalaţii.

Aceste sisteme contribuie la caracterul unitar şi transparent al distribuţiei energiei electrice de la nivelul mediei tensiuni până la cel al prizei monofazate prin îmbinarea tuturor avantajelor specifice barelor electrice.

Sistemele de distribuţie în bare capsulate sunt produse din secţiuni prefabricate în totalitate închise, constând în tronsoane cu conductoare din aluminiu sau cupru, cu tensiuni cuprinse între 25 şi 8000 Amps. Alimentarea de pe bare este simplă şi se face cu ajutorul cutiilor de conexiune tip tap-off dispuse la distanţe egale.

Un sistem tipic de distribuţie în bare capsulate constă în:
- tronsoane de 1,5 m sau 3 m
- unităţi de alimentare
- unităţi de închidere (end – cover)
- cutii de conexiune pentru diferiţi curenti nominali
- console de suspendare

Sistemele de distribuţie în bare capsulate au câteva avantaje cheie faţă de sistemele convenţionale de distribuţie a energiei, printre care:
- timp de instalare redus, în comparaţie cu sitemele clasice, obţinându-se astfel reduceri ale costurilor
- o mai mare flexibilitate în proiectare în ceea ce priveşte modificările ulterioare
- elemente de siguranţă sporită determinate de utilizarea de componente de înaltă calitate, care oferă o mai mare siguranţă pentru utilizatorii finali.

Sistemelor de distribuţie în bare capsulate sunt folosite într-o variatate de aplicaţii pentru puteri mici şi puteri ridicate, precum fabrici de producţie, ateliere de lucru, linii de montaj, depozite, centre de distribuţie, supermarketuri, pieţe de desfacere cu amănuntul, etc

Sistemele de distribuţie în bare capsulate se împart în două categorii:
- bare de distribuţie
- bare de alimentare

Barele de distribuţie livrează tensiune prin intermediul punctelor de conexiune de-alungul tronsonului. Cutiile de conexiune sunt conectate de-alungul lungimii tronsonului pentru a alimenta diferiţi consumatori.

Acestea pot fi: tablouri electrice, sau echipamente industriale individuale. Fiecare cutie de conexiune poate fi montată/demontată când sistemul de distribuţie este alimentat cu tensiune, eliminând astfel oprirea producţiei.

Aceste sisteme pot fi utilizate atât în poziţie verticală pentru coloane montante cu cutii de conexiune pentru alimentarea diferiţilor consumatori de pe etaje. Sistemele de bare de alimentare de puteri înalte sunt utilizate de obicei între transformator şi tabloul general, sau între tabloul general şi tablourile de distribuţie.

Ambele tronsoane ale sistemului de distribuţie, de alimentare şi distribuţie sunt disponibile în două forme:
- conductoare izolate în PVC/aer, închise într-o carcasă metalică, care funcţionează ca PE (împământare)
- în versiune compactă, conductoarele sunt izolate individual şi montate sub forma de “sandwich” în suporturi izolatoare, fixate într-o carcasă metalică.

Versiunea compactă are rezistenţă mecanică ridicată şi căderi de tensiune scăzute. Acest tip de bară capsulată foarte compact este ideal pentru instalarea în spaţii reduse. Când este folosită pentru montarea pe verticală, cofiguraţia compacta nu necesită bariere antifoc interioare, deoarece nu există aer între carcasă şi conductoare.

Cele mai multe sisteme sisteme de distribuţie în bare capsulate au clasificări ale indicelui de protecţie de până la IP55, ceea ce permite utilizarea lor în medii dificile. Cu toate acestea, pentru condiţii extreme precum aplicaţii petro-chimice sau aplicaţii în aer liber, este disponibil un sistem de distribuţie capsulat în răşină, ceea ce oferă o clasificare de până la IP68.

Sistemul de distribuţie capsulat în răşină, este un sistem în care conductorii de cupru sau aluminiu sunt total capsulaţi într-un inveliş izolant ignifug, un amestec de răşina epoxy auto-exctinctoare, care la IP68 o clasează ca scufundabilă în apă (în limite stabilite).

Online Shop

Promotii

Preturi

Cariera

Download